کتابخانه

معرفی کتاب گفتگو با غریبه ها

talking to strangers book

معرفی کتاب گفتگو با غریبه ها نوشته مالکوم گلدول با شعار ” شما هیچ کس را واقعا نمی‌شناسید، همه درنهایت غریبه هستند ” شروع می‌کند.

در کتاب گفتگو با غریبه ها، به دو صورت کتاب و صوت تهیه شده است. موضوع کتاب با ذکر داستان هایی درباره روش شناخت لایه های پنهان هر شخص در ارتباطات او است. گلدوم در این کتاب با ذکر مثال های واقعی به شما اثبات می‌کند همه ما نسبت به تشخیص حالت درونی و دیدی که با افراد نزدیک خود داشتیم، اشتباه می کردیم.

معرفی کتاب گفتگو با غریبه ها

از تاریخ تا سیاست در این کتاب مورد تحقیق قرار گرفته است. با مطالعه این کتاب شما می توانید به به کار گیری روش های آن به راحتی افرادی که ممکن است به عنوان جاسوس در کنار شما باشند، یا اینکه به عنوان یک فرد آزار دهنده روحی یا یک فرد دروغگو را به راحتی تشخیص و بشناسید.

هدف از کتاب گفتگو با غریبه ها آموزش مهارت هایی برای مذاکره با افراد با جنبه شناخت احساسات درونی افراد در ارتباطات فردی  است. چنانچه شما مهارت گفتگو با غریبه ها را نداشته باشید این عدم شناخت باعث تاثیر بد و عمیق به صورت مستقیم و غیر مستقیم در زندگی شما خواهد داشت.

در این کتاب مالکوم  با بررسی پرونده های افرادی چون جری سانداسکی، آماندا ناکس ، امیلی داو ، سیلویا پلاث و ساندرا بلاند به چگونگی عدم شناخت و درک درست آنها از افراد غریبه اشاره می‌کند.

خلاصه ای از کتاب

گفتگو با غریبه ها کتابی است پر مغز که بینش شما درباره اطرافیان را دستخوش تغییر می کند. تا چه اندازه می توانید با غریبه ها ارتباط بگیرید ؟ آیا درک درستی از رفتار دیکران دارید یا تصور می کنید که به این مهم دست یافته اید؟

« یک جای کار می لنگد» کلدول درباره ابزار و استراتژی هایی که ما از آن برای شناسایی غریبه ها استفاده می کنیم این جمله را به کار می برد؛ به این دلیل نمی دانیم چگونه با افرادی که غریبه هستند وارد گفتکو شویم. تضادها و تعارض ها را شناخته و تاثیراتی مثبت را دریافت کنیم.

کتاب گفتکو با غریبه ها یک داستان ماجراجویی فکری و کلاسیک پر از انگیزه و بحث که در اخبار و تاریخ های روانشناسی از اخبار مختلف دریافت شده است نوشته شده است.

چکیده ای از کتاب گفتگو با غریبه ها :

 

ایده داروین کاملا درونی است کودکان هرگاه شادند، می خندند، وقتی غمگین اند، اخم می کنند و هنگام تحیر، نفسشان بند می آید؛ نه اینکه صرفا کسانی که در کلیولند، تورنتو و یا سیدنی این برنامه را می بینند، متوجه می شوند، بلکه همه آن را درک می کنند.

جلسات دادگاه تعیین غرامت در فصل دوم یک نوع تمرین شفافیت است. قضات با نوشتن ایمیل و یا به صورت تلفنی کار نمی کنند. آن ها باور دارند که باید متهم را ببینند. چند سال پیش، یک زن مسلمان در میشیگان شاکی یک پرونده بود. در دادگاه روبندی به صورت داشت که همه چیز جز چشمانش را می پوشاند. قاضی از او خواست تا آن را دربیاورد، ولی زن قبول نکرد. پس قاضی پرونده را مختومه اعلام کرد. او بر این باور بود که نمی تواند قضاوت درستی داشته باشد، اگر نتواند یکی از طرفین را مشاهده کند. او به زن گفت:

یکی از وظایف من در کنار شنیدن دفاعیات، نگاه کردن به صورت هاست تا بدانم چه اتفاقی رخ داده است. اگر شما پوشش خود را برندارید، من نمی توانم متوجه شوم آیا شما حقیقت را می گویید یا نه. نمی توانم حالات چهره و دیگر جزئیات لازم را مشاهده کنم.

آیا شما هم فکر می کنید که حق با قاضی بوده است؟ حدس می زنم که بسیاری از شما با او موافقید. ما وقت زیادی را صرف نگاه کردن به صورت مردم نمی کنیم، اگر گمان کنیم چیز با ارزشی برای فهمیدن در آن وجود ندارد. در رمان ها می خوانیم که چشم هایش بر اثر تعجب گرد شد یا از شدت ناراحتی صورتش را در هم کشید و ما کاملا می پذیریم که این حالات در چهره اش پدید آمده است …

 

مالکوم گلدول

مالکوم گلدول کیست؟

نام انگلیسی او Malcolm T. Gladwell  متولد 1963 کانادا به عنوان یک روزنامه نگار و نویسنده در حوزه جامعه شناسی شناخته می شود. مالکوم شهرت خود را از فروش کتاب های نقطه اوج سال 2000 ، کتاب پلک زدن سال 2005 و آوتلایزر 2008 به دست آورده است.

سرفصل های کتاب گفتگو با غریبه ها

 

به ما بگو چطور هستیم ؟

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۴ رای
نمایش بیشتر

مدرسه کسب و کار آیا

مدرسه کسب و کار آیا، یک موسسه آموزش مهارت‌های فردی و توسعه کسب و کار است که ماموریت آن آموزش روش‌های ایده‌پردازی، راه اندازی و ارتقای کسب و کار، مهارت‌های مذاکره و فروشندگی حرفه ای و به صورت کلی ارتقا و رشد افراد، مدیران و سازمان ها می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا