معرفی شخصیت

زندگینامه نانسی پلوسی

نانسی پلوسی با نام اصلی نانسی پاتریشیا دوآلساندرو متولد ۲۶ مارس ۱۹۴۰ در بالتیمور، آمریکا است. پدر نانسی پلوسی، توماس تامی دالساندرو نماینده دموکرات مریلند از ۱۹۳۶ تا ۱۹۴۷ میلادی در کنگره بود. مادرش هم در زمینه سیاست فعالیت داشت و گروه زنان دموکرات را راه اندازی کرد. یکی از برادران نانسی هم یک نماینده دموکرات و همینطور شهردار بالتیمور از ۱۹۶۷ تا ۱۹۷۱ میلادی بود، بدین ترتیب باید گفت چون خانواده نانسی پلوسی همگی در کار سیاست بودند، او از سن بسیار کم وارد دنیای سیاست شد و به پدرش در برگزاری اجتماعات تبلیغاتی اش کمک می‌کرد.

نانسی پلوسی در سال ۱۹۶۳ با “پل پلوسی” ازدواج کرد. همسرش در دانشگاه جرج تاون فارغ التحصیل شد. این زوج در نیویورک سیتی مستقر شدند و در آنجا همسر نانسی پلوسی بعنوان کارمند بانک مشغول بود. تا سال ۱۹۶۹ نانسی پلوسی مادر پنج فرزند بود و در همان سال به سان فرانسیسکو وطن همسرش سفر کرد.

وی در سانفرانسیسکو از دوستان نماینده کنگره، فیلیپ برتون شد و در ۱۹۷۶ از کالیفرنیا عضو کمیته ملی دموکرات شد و تا ۱۹۹۶ در این سمت بود. بعد از مرگ برتون در ۱۹۸۳، همسرش سالا جای او را گرفت. سالا در سال ۱۹۸۶ به سرطان مبتلا شد و تصمیم گرفت در انتخابات ۱۹۸۸ شرکت نکند و به جایش، نانسی پلوسی نامزد شود و از رابطه های برتون، برخوردار باشد. سالا در ۱ فوریه ۱۹۸۷، یک ماه بعد از یاد کردن سوگند درگذشت. نانسی پلوسی در انتخابات ویژه برای جایگزینی او، پیروز شد و هری بریت را در ۷ آوریل ۱۹۸۷ شکست داد. بعد از آن رقیب جمهوری خواهش هریت راس را به آسانی در ۲ ژوئن ۱۹۸۷ شکست داد و یک هفته بعد روی صندلی نمایندگی کنگره نشست.

نانسی پلوسی

نانسی پلوسی یک بازه زمانی چند ساله خانه دار بود، ولی همیشه برای حزب دموکرات در مبارزات انتخاباتی داوطلب بود. در سال ۱۹۷۹ نانسی پلوسی برای مبارزات انتخاباتی “جفری براون”  فرماندار کالیفرنیا تلاش کرد. بخاطر ارتباطات سیاسی پلوسی در مریلند، از وی خواسته شد تا مبارزه ای را برای براون سازماندهی کند.

زمانی که وی برای نخستین بار در سال ۱۹۸۷ از حوزه اش در ایالت کالیفرنیا به نمایندگی انتخاب شد،  ۲۲ زن در مجلس نمایندگان امریکا حضور داشتند. ولی در دوره جدید این مجلس که او رئیس آن است، تعداد نمایندگان زن به تعداد رکوردشکن ۷۱ نفر یعنی ۱۶ درصد کرسی های مجلس می رسد.

پلوسی در اکتبر سال ۲۰۰۱ بعنوان قانون گذار اقلیت درمجلس نمایندگان آمریکا انتخاب شد که وظیفه وی اطمینان از حضور نمایندگان و اجرای سیاستهای این حزب بود. یک سال بعد،  وقتی که “ریچارد گپ هارت” رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا استعفا کرد نانسی پلوسی فرصت خوبی بدست آورد. گپ هارت بعنوان رهبر رسمی دموکراتها در مجلس نمایندگان آمریکا خدمت میکرد. نانسی پلوسی برای این سمت کاندیدا شد و دموکراتها با ۱۷۷ رأی در برابر ۲۹ رای برای رقیب وی، او را انتخاب کردند.

نانسی پلوسی در سال ۲۰۰۷ میلادی بعنوان اولین زن در تاریخ آمریکا به عنوان ریاست مجلس نمایندگان آمریکا دست یافت. همچنین پیروزی دموکرات ها در انتخابات کنگره سبب شد که او بار دیگر در ۲۰۱۹ میلادی به عنوان رئیس مجلس نمایندگان آمریکا انتخاب شود. همچنین نانسی پلوسی اولین شخص از ۱۹۵۵ میلادی تاکنون است، که ۲ بار به چنین مقامی رسیده است.

زندگینامه نانسی پلوسی

در ۳ ژانویه ۲۰۱۹ میلادی نمایندگان مجلس آمریکا با ۲۲۰ رأی نانسی پلوسی را برای ریاست یکصد و شانزدهمین مجلس انتخاب کردند، بدین ترتیب مجلس نمایندگان بعد از هشت سال بار دیگر در دست دموکرات ها قرار گرفت در این دوره رقیب او «کوین مک کارتی» رهبر جمهوری خواهان مجلس نمایندگان، ۱۹۲ رأی بدست آورد. به این ترتیب به نظر می‌رسد با برنده شدن دموکرات ها و با توجه به اختلاف های شدیدی که با دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا وجود دارد، این دوره از مجلس آمریکا پرتنش باشد چون نانسی پلوسی شدیداً اقدامات ترامپ را زیر نظر دارد و مخالف جدی او به شمار می رود.

او یکی از مخالفان سیاست های جرج بوش در اعزام نیرو به جنگ عراق بود، او در این خصوص گفته بود که به علت این جنگ غیرضروری تقریباً بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ تَن از سربازان آمریکایی جان خود را از دست دادند و بیش از ۱۱ هزار تَن از سربازان ارتش آمریکا معلول دائمی شده اند. کنگره آمریکا بیش از ۳۵۰ میلیارد دلار برای این جنگ اختصاص داد و جایگاه سیاسی و اخلاقی آمریکا به علت پیامدهای این جنگ در عرصه بین المللی زیر سؤال رفت.

نانسی پلوسی با ایراد سخنرانی از ساعت ۱۰:۰۴ دقیقه صبح ۷ فوریه ۲۰۱۸ تا غروب همان روز به برهه زمانی ۸ ساعت، رکورد پیشین طولانی ترین سخنرانی، مربوط به چمپ کلارک در سال ۱۹۰۹ را شکست. در آن سال، چمپ کلارک به بازه زمانی ۵ ساعت و ۱۵ دقیقه بدون وقفه صحبت کرده بود.

انتخاب نانسی پلوسی به ریاست مجلس نمایندگان آمریکا و همزمانی آن با دوران ریاست جمهوری ترامپ، سبب پر چالش شدن مجلس آمریکا شد. دموکرات ها با رهبری نانسی پلوسی مجلس نمایندگان را در اختیار دارند و از همان اول بخاطر مسائل مختلف من جمله بر سر وجود ابهامات در انتخابات ۲۰۱۶ میلادی و نیز موضوع حق سکوت به ۲ زن از سوی وکیل ترامپ می خواستند او را استیضاح کنند. نانسی پلوسی معروف به زن آتش بیار معرکه به علت مسائل دیگری من جمله بودجه کلان ساخت دیوار مرزی با مکزیک با دونالد ترامپ مخالف بود و در بیانات خود بارها به انتقاد از دونالد ترامپ پرداخته و گفته است که دونالد ترامپ برای ریاست جمهوری مناسب نیست چون در فعالیت هایی دست داشته است که غیر اخلاقی و غیر آمریکایی هستند!

به ما بگو چطور هستیم ؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای
نمایش بیشتر

مدرسه کسب و کار آیا

مدرسه کسب و کار آیا، یک موسسه آموزش مهارت‌های فردی و توسعه کسب و کار است که ماموریت آن آموزش روش‌های ایده‌پردازی، راه اندازی و ارتقای کسب و کار، مهارت‌های مذاکره و فروشندگی حرفه ای و به صورت کلی ارتقا و رشد افراد، مدیران و سازمان ها می‌باشد.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. استاد عزیز.
    موجی در امریکا در قالب دموکرات ها به راه افتادا که از سمت چین و روسیه و برخی اعضا اتحادیه اروپا هدایت و ساپورت میشن .هدفشون نابودی امریکا و ساختار ایالات متحده هست.همین حالا کالیفرنیا جنبشی رسمی داره که خواهان استقلال هستند. امثال آنتیفا و خراب کاری های اخیر از همین ها هدایت میشن. در حال حاضر ترامپ همواره هم در داخل کشور هم سایست های خارجی بیشترین خدمت رو به کشورش کرده. کمترین درگیری سرباز های امریکایی در هر جای دنیا و کاهش هزینه های جنگی در کنار افزایش قدرت نظامی.رونق اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری و مالیات و غیره…. ایستادن در مقابل شرکت های سرطان گونه چینی در امریکا که داشتن مالک بخش بزرگی از اقتصاد امریکا میشدند. نشون دادن اقتدار در برابر کومونیست جهان.دادن حس امنیت بیشتر در برابر تهدید ها هم به امریکایی ها هم به شرکاشون.مبارزه عملگرایانه با تروریسم. تقسیم سهم تولید دنیا بین هند و کشور های دیگه… خیلی ادامه داره این اقدامات مثبت ترامپ. پس نانسی پلوسی یک گلوبالیست نفرت اگیزه و همیشه دموکرات ها نقش آدم خوبها رو داشتن و جمهوری خواهان یکسری جنگ طلب وحشی تگزاسی بودن.حالا ورق برگشته و دسیسه عیان شده.طرف داران نظم نوین جهانی و ضد میهن پرستی خباثت و شراکتشون با جنایت کار ها عیان شده.و هر امریکایی که به ترامپ رای نده یا احمق هست یا خائن به کشورش. اینها از دید یک امریکایی بود که گفتم و نظر شخصی من در مورد اسامی ذکر شده نبود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا