کتابخانه

معرفی کتاب انسان در جستجوی معنا

کتاب انسان در جستجوی معنا  اعتقاد دارد، معنای زندگی هر فرد نسبت به فرد دیگر متفاوت است. هر کدام از زندگی ها از الگو و سبک خاص به خود پیروی می‌کنند که باعث ایجاد وجه تمایز افراد از دیگری می شود. داستان کتاب کتاب روایت نویسنده کتاب ويكتور امیل فرانكل (Viktor Frankl) در یکی از اردوگاه های اجباری آلمان نازی و افرادی که در این اردوگاه ها زندانی بودند را روایت می‌کند.

همه ما از زندگی که در آن هستیم شناخت کافی نداریم و فکر می‌کنیم حتما زندگی موفق دیگران لایق من بود! درسی که کتاب انسان در جستجوی معنا به ما می‌دهد نگرش شما نسبت به زندگی را تغییر خواهد داد. بی تفاوتی هایی که به عادت تبدیل می شود. این کتاب در پی این همه سختی، نقش ترحم و خشونت در زندگی و کشف توانمندی های ذهنی IQ خود برای داشتن یک زندگی ایده آل را به شما معنی می‌کند.

 

بی تفاوت نباشید!

در زندان اردوگاه های اجباری، افراد را یا به کار اجباری می فرستادند یا به جوخه اعدام. تکلیف اعدامی ها مشخص بود. ولی بدتر از آن،  افرادی که مشغول کار اجباری بودند شاهد صحنه های اعدام آنها بودند. این رفتار باعث ایجاد حس سرخوردگی و یاس از ادامه زندگی می شد، به گونه‌ای که برخی از آنها با انداختن خود به فنس های برق دار خودکشی می‌کردند.

افرادی که صحنه های اعدام را دیده بودند ولی به خودکشی فکر نمی کردند بی تفاوت می شدند. این بی تفاوتی به آنها یک عادت تبدیل می شد. این عادت باعث می شد آنها برای زنده ماندن دست به هر کاری بزنند. رفتارهای خشونت آمیز، فروش دیگر افراد، جاسوسی کردن، زورگویی و غیره رفتارهای بدی بود که این افراد انجام می دادند.

فرانکل در بخشی از کتاب انسان در جستجوی معنا آورده است:

عریانی تنها تحفه ما از اردوگاه بود! جز بدن‌های برهنه چیز دیگری نداشتیم. انسان این قابلیت را دارد که به هر چیزی عادت کند. اکنون اگر کسی از ما در مورد حقیقته گفته‌ داستایوسکی بپرسد که می‌گفت: «بشر موجودی است که می‌تواند به همه چیز عادت کند.» پاسخ خواهیم داد: «بله، بشر موجودی است که به همه چیز خو می‌گیرد؛ اما نپرسید چگونه.»

وقتی قادر نیستید وضعیت را تغییر دهید، خودتان را تغییر بدید.

وقتی جنگ تمام شد و افرادی که در اردوگاه های اجباری بودند آزاد شدند، باور نمی کردند با این همه سختی آزاد شده و اکنون می توانند به وطن و خانه خود برگردند .افرادی که از پی این همه سختی زنده مانده بودند قدر نفس های خود را می فهمیدند. چرا که با تجربیاتی که داشتند می توانستند وطن خود را از نو ساخته و یک زندگی جدیدی شروع کنند.

در  این کتاب اشاره ای به ذات پنهان انسان ها و قدرتی که در درون آنها نهفته است می پردازد . ایجاد زندگی پر از شادی و خنده، زندگی پر آرامش و راحتی همگی از ذات انسان های موفق با روش های تغییر نگرش  به وجود می آید. زمانی لذت یک زندگی لذت بخش را می فهمیدید که از ابتدا تا انتها حاصل زحمت و تلاش شما بوده است.

به ما بگو چطور هستیم ؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۳ رای
نمایش بیشتر

مدرسه کسب و کار آیا

مدرسه کسب و کار آیا، یک موسسه آموزش مهارت‌های فردی و توسعه کسب و کار است که ماموریت آن آموزش روش‌های ایده‌پردازی، راه اندازی و ارتقای کسب و کار، مهارت‌های مذاکره و فروشندگی حرفه ای و به صورت کلی ارتقا و رشد افراد، مدیران و سازمان ها می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا