معرفی نویسنده

زندگینامه هانس راسلینگ

هانس راسلینگ پزشک، محقق، استاد دانشگاه و سخنران حرفه‌ای متولد ۱۹۴۸ در شهر اوپسالا در سوئد، مردیست که با کتاب پرفروش “واقعیت” و سخنرانی‌های تاثیرگذارش شناخته میشود.هانس در سال ۲۰۱۷ دار فانی را وداع گفت.

او بین سال های ۱۹۶۷ تا ۱۹۷۴ در دانشگاه اوپسالا به تحصیل در رشته های پزشکی و آمار مشغول بود و پس از آن در سال ۱۹۷۲ در دانشگاه پزشکیِ St.John در هند، در رشته‌ی بهداشتِ عمومی نیز تحصیل کرد. در سال ۱۹۸۱ راسلینگ در زمینه‌ی بیماریِ کونزو تحقیقاتی داشت که منجر به گرفتنِ مدرک دکترای او از دانشگاه اوپسالا شد.

راسلینگ برنامه‌ی تلویزیونیِ “The Joy of stats” (“شوقِ آمار”) را در دسامبر ۲۰۱۰ تهیه کرد و این برنامه در کانال BBC پخش میشد. پس از آن مستند های “Don’t panic” (“نترسید”) درمورد افزایش جمعیت کره‌ی زمین، و ادامه‌ی آن “Don’t panic: How to end poverty in 15 years” (“نترسید: چطور طی ۱۵ سال فقط را از بین ببریم”) را ساخت.

هانس راسلینگ

هانس راسلینگ در سال ۲۰۰۹ در لیست ۱۰۰ انسان متفکر جهانِ مجله‌ی Foreign Policy، و در سال ۲۰۱۱ در لیست ۱۰۰ نفر خلاق جهان در زمینه‌ی کسب و کار مجله‌ی Fast Company قرار گرفت. همچنین در سال ۲۰۱۲، از او در لیست ۱۰۰ انسان تاثیرگذار جهان مجله‌ی Times ، نام برده شد.

بسیاری نظرهای راسلینگ درمورد دنیا و روند پیش رویِ آن را “خوشبینانه” میدانند، اما راسلینگ در کتاب واقعیت ، مینویسد:

“پنج ریسک جهانی که من را نگران می کنند، ریسک پاندمی جهانی، فروریزی مالیِ جهان، جنگ جهانی، تغییرات آب و هوایی، و فقر شدید هستند.”

او همچنین در مقدمه‌ی کتابش نوشته است:

” خیلی از آدم ها فکر میکنند من زیادی خوشبین هستم، چون به آنها پیشرفت های عظیمی را نشان میدهم که از آنها خبر نداشته‌اند. این من را عصبانی میکند. من خوشبین نیستم.

اگر کسی این حرف را بزند یعنی من را ساده لوح میپندارد. من کسی هستم که با جدیت به احتمالات اعتقاد دارد. این به این معنی است که نه بی دلیل به چیزی امید دارم، و نه بی دلیل از چیزی می ترسم. من کسی هستم که همواره با داشتنِ نگاهِ اغراق آمیز به دنیا مبارزه میکند. به عنوان کسی که به احتمالات اعتقاد دارد، من تمامِ پیشرفت های رخ داده را می بینم و این باعث میشود مطمئن باشم پیشرفت های آینده ممکن هستند. این اسمش خوشبین بودن نیست. این نگاه کردن به دنیا با دیدی واضح و منطقی است.”

او در حمایت از پناهنده های سوریه سخنرانی های بسیاری داشته و همچنین در کتاب هایش بارها درمورد فجایع سوریه صحبت کرده است.

“جنگ سوریه با احتمال بسیار بالا از سال ۲۰۰۰ تا کنون بالاترین تعداد تلفاتِ مربوط به یک واقعه را دارد.”

hans rosling

مقالات و کتاب های چاپ شده توسط راسلینگ بارها مورد انتقاد محققین قرار گرفته است، مخصوصاً از این جهت که کتابِ او “حقیقت” پر است از نمودارهایی که کاهش وقایع منفی و افزایش وقایع مثبت را نشان میدهند، اما نموداری که بالا رفتن بعضی وقایع منفی را نشان میدهد در آن موجود نیست.

هانس راسلینگ در مصاحبه‌ای در این مورد بیان کرده است که دلیلش این است که نمودارهای افزایشِ موارد منفیِ جهان همه‌جا قابل مشاهده است، و هدفِ او نشان دادنِ بخشی از دنیا به جهانیان بوده که بطور معمول در اخبار و روزنامه‌ها نمیبینند تا با استفاده از تمام اطلاعاتی که از منابع مختلف کسب کرده‌اند، بتوانند دیدِ واقعی تر نسبت به دنیا داشته باشند.

به ما بگو چطور هستیم ؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای
نمایش بیشتر

مدرسه کسب و کار آیا

مدرسه کسب و کار آیا، یک موسسه آموزش مهارت‌های فردی و توسعه کسب و کار است که ماموریت آن آموزش روش‌های ایده‌پردازی، راه اندازی و ارتقای کسب و کار، مهارت‌های مذاکره و فروشندگی حرفه ای و به صورت کلی ارتقا و رشد افراد، مدیران و سازمان ها می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا