مقالات زبان بدن

زبان بدن مجرمان آمریکایی

زبان بدن مجرمان آمریکایی

مطمئنا حرکات هر انسانی،متفاوت با دیگریست حتی اگر یک روانشناس یا خلافکار باشد. خلافکار ها از آن جهت که ممکن است در کودکی مورد اسیب های جسمی و روحی زیادی قرار گرفته باشند،تعادل روانی خود را از دست می‌دهند و به خلاف روی می‌آوردند.

تعریف زبان بدن

زبان بدن بخشی مهم در هر شغلی است ، اما به ویژه در اجرای قانون بسیار ارزشمند است. یک افسر پلیس با طیف گسترده ای از افراد ارتباط برقرار می‌کند ، بنابراین زبان بدن بر تعاملات وی با مردم تأثیر می‌گذارد. با درک زبان بدن و نحوه تفسیر رفتارهای خاص شهروندان ، یک افسر می‌تواند رفتارها وطرفند‌هایی را طراحی کند تا فرد مورد نظر خود را دستگیر کند.

 

زبان بدن مهم است. حرکت های بصری که برای ارتباط با یک دیگر انجام می‌دهیم، مثل دست دادن،ارتباط چشمی یا تهاجمی ایستادن و خم شدن،همه این ها پیام خاصی را از طرف ما به طرف مقابلمان می‌فرستند.

حالا می‌تواند از روی علاقه باشد یا خشم و ناراحتی .اما جالب است بدانید که هر کدام انها حرکت ها و رفتار هایی دارند که ممکن است در نگاه اول جلب توجه نکند،اما از لحاظ روانی به شدت شبیه به یکدیگر می‌باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا انها را مورد بررسی قرار دهیم.

زبان بدن مجرمان آمریکایی

معمولا آمریکا، به عنوان کشوری که آزادی های زیادی از جمله حمل اسلحه و عدم اجرای اعدام در آن وجود دارد،به تبع خلافکاران افسار گسیخته و معروف تری نیز در دست و بال خود دارد.

آنها زرنگ و حقه باز و کاملا بلدند چگونه خود را از مهلکه در ببرند. اگر افسر پلیسی اگاه نباشد، می‌تواند به راحتی فریب بخورد، مخصوصا برای خلافکاران حرفه ای که اینجاست که پای اف بی آی به جریان باز می‌شود.

ماموران FBI و مجرمان:

هر مجرمی برای تمام کلماتی که می‌گوید،احساس و افکار ناگفته ای دارد. مظنون یا مجرم ممکن است همه را درست بگوید، اما زبان بدن او چیز دیگری بازگو کند. مجرمان آمریکایی معمولا بیشتر از میانگین جهانی دروغ می‌گویند! آنها خونسرد تر هستند و با بازی با احساسات و جریحه دار کردن خود را نجات می‌دهند.

تحقیق درباره فریبشان،مدت زیادی ست که مورد بررسی قرار گرفته و یک متخصص معتقد است که وقتی انها دروغ می‌گویند حالت چهره شان عوض می‌شوند اما فقط برای مدت کوتاهی. زیرا شما یک کودک را به پیش خود بخوانید و از او سوالاتی بپرسید،

مطمئنا او عصبی و مضطرب خواهد شد و با دستانش یا هرجای دیگری از بدنش بازی خواهد کرد. مجرمان حتی اگر از نوع امریکایی نیز باشند، ضعفی دارند و این ضعف می‌تواند در هر کجای بدنشان بروز پیدا کند و آنها را لو بدهد.

گزارش ها نشان می‌دهد که تغییرات نامرئی در صورت پس از دروغ گفتن اتفاق می‌افتد ولی چون بیشتر از ده ثانیه نمی‌شود، ما نمی‌توانیم ان را مشاهده کنیم.

هنگام تفسیر نشانه های زبان بدنی مجرم ، صورت به ویژه یک نقطه مرجع مهم است. هنگام مکالمه با طرف، نگاه کردن به صورت شخص یک عمل معمول محسوب می‌شود ، بنابراین صورت بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. اهمیت هوش هیجانی یا هوش عاطفی و مهارت مدیریت احساسات در چنین مواردی احساس می شود.

لحن و گفتار در زبان بدن مجرمان

معمولا مجرم کلماتش را با صدای بلند می‌گوید ، زیرا “زیرا مردم تمایل دارند که انچه را که می‌خواهند شما باور کنید را با صدای بلند به شما بقبولانند.”

این دستکاری صورت می‌تواند بسیار ساده باشد. وقتی شخص واقعاً لبخند می‌زند ، می‌تواند لبخند بزند.

می‌تواند ناراحت باشد ، یا صورت وحشت زده خود را حفظ کند. در چنین مواردی کاملا مورد انتظار است که مردم فریب بخورند و هرگز واقعیت را در نیابند. با این حال ، همیشه سرنخی در چهره وجود دارد که پاک نمی‌شود هر چقدر فرد در مدیریت آن مهارت داشته باشد.

نظریه ای که داروین مطرح کرد “برخی از اعمال صورت نیز نمی تواند احساسات شخص را پنهان کند.”

حرکاتی که مجرمان از خود نشان می‌دهند.

مجرمان همیشه از بیم لو رفتن، دست به حرکاتی می زنند که ناخواسته نیت و عمل انجام شده آنها را لو میدهد. از طرز سخت گفتن تا حرکات عجیب زبان بدن همگی سیگنال هایی هستند که به کارآگاهان و افسران بازجو ارسال می‌کند تا پی به نیت دروغ آنها ببرند. مواردی که بیشترین کاربرد در بین مجرمان قابل مشاهده است شامل موارد زیر است :

  1. تغییر کردن حالت نفس کشیدن
  2. تغییر مداوم سر
  3. پوشاندن دهن
  4. ارتباط چشمی
  5. اشتفاده از انگشت اشاره
  6. استفاده زیاد از حرکات دست
  7. عرق کردن
  8. خاراندن عمدی ناحیه ای گوشو گردن
  9. لب جویدن
  10. تغییر رنگ چهره
  11. بالا انداختن شانه ها  (برای اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله زبان بدن دست‌ها را مطالعه کنید)

تمام موارد بالا هر کدام دارای توضیحات گوناگونی است که پرداخت به آنها، نیاز به توضیح بیشتر است.

به ما بگو چطور هستیم ؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۶ رای
نمایش بیشتر

مدرسه کسب و کار آیا

مدرسه کسب و کار آیا، یک موسسه آموزش مهارت‌های فردی و توسعه کسب و کار است که ماموریت آن آموزش روش‌های ایده‌پردازی، راه اندازی و ارتقای کسب و کار، مهارت‌های مذاکره و فروشندگی حرفه ای و به صورت کلی ارتقا و رشد افراد، مدیران و سازمان ها می‌باشد.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. همونطور كه شما در مقاله توضيح دادن حالت چهره،عكس العملهاي فوق العاده ريز ماهيچه هاي صورت،طرز قرار گرفتن دست و حركات ناخودآگاه دست ها ، گشاد و تنگ شدن مردمك چشم،حالت ابروها،تن صدا متهم،حتي حركات و عكس العملهاي ريز پاها در زير ميز كه جوناوارو افسر ارشد اف بي آي هم تو كتابش به اون اشاره ميكنه بعنوان صادق ترين عضو بدن.
    خيلي مهم ِ تو شناخت رفتار متهم و خلافكار .
    جالب اينكه عكسي كه شما استفاده كردين از تبهكارا بعنوان سربرگ با اون تتو هاي روي بدن خلافكارها اين مطلب رو تاييد ميكنه كه معمولأ زدن تتو روي بدن در هيچ كجاي جهان باورِ مثبت به همراه نداره.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا